Raar maar waar, er is onderzoek gedaan naar de dubbele zware nederlagen in de 2 laatste wedstrijden van SK Lierse. Het verlies van 6-0 op Charleroi en 0-6 tegen Club Brugge werd door een gespecialiseerd kantoor dat matchfixing en het gokken op sportwedstrijden onderzoekt tegen het licht gehouden.

Er is geen gokchinees in het spel, SK Lierse is gewoon slecht! Of er had misschien toch best een gokchinees achter gezeten, dan waren ze zo slecht niet...

Oefenstage in Portugal

De spelers van SK Lierse hebben nu vrij tot 3 januari. Dan trekt de club op oefenstage naar Portugal. Van 4 tot 10 januari is er een oefenstage in het Portugese Portimao. Op 8 januari speelt SK Lierse er een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse AZ. Lierse hervat de competitie op zondag 18 januari om 14.30u op het veld van Anderlecht.

Micic eerste wintertransfer

De Servische tester Dusan Micic tekent een van de dagen waarschijnlijk een contract op het Lisp. Micic testte de voorbije week en is een 30-jarige verdedigende middenvelder. Hij keerde naar Servië terug om er een aantal administratieve formaliteiten te voldoen.